Hoe claim ik een restaurantpagina?

Een goed begin is het halve werk. Je restaurant staat vermeld op Munched, maar wat nu? Om de restaurantpagina te kunnen beheren dien je het restaurant te “claimen”. Hieronder staat in enkele simpele stappen uitgelegd hoe je dit moet doen zodat jij zo snel mogelijk aan de slag kunt gaan!

19+ 
Allergieën en Dieetwensen

Met hoeveel voedseluitdagingen houd jouw restaurant rekening?

Stap 1 Inloggen

Om je restaurant te kunnen claimen dien je ingelogd te zijn als zakelijke gebruiker. Druk op de onderstaande knop om naar de inlogpagina te gaan of ga direct door naar stap 2 als je al ingelogd bent.

Stap 2 Zoek & claim je restaurant

Om je restaurant te claimen dien je naar de unieke restaurantpagina te gaan van jouw restaurant. Deze bereik je door in de zoekbalk te zoeken op naam/locatie of door te scrollen door de lijst met restaurants.

Je restaurant gevonden? Klik door om naar de restaurantpagina te gaan. Bovenin de pagina staat een gele banner waar je kan kiezen om het restaurant te claimen.

Vul kort wat gegevens in en je claim aanvraag is klaar om verzonden te worden!

+750
Eetgelegenheden

Klaar om meer gasten te ontvangen in je restaurant?

Bijna klaar..

Doorloop de eenvoudige stappen van het voltooien van je restaurantpagina

Stap 3 Aan de slag!

Claims worden doorgaans binnen enkele uren geaccepteerd door het Munched team. Nadat je per mail op de hoogte bent gebracht van een succesvolle claim kun je het restaurant beheren via jouw persoonlijke dashboard.

 

Tijd om jouw restaurantpagina compleet te maken en onder de aandacht te brengen van de Munched community.

P.S. Houd je brievenbus goed in de gaten. Binnenkort ontvang je een gratis welkomstpakket van Munched 😉

Stap 4 Community 🙂

Jouw restaurant in de spotlight als uitblinker van Munched. Dat is toch geweldig? Sharing is caring staat hoog in het vaandel bij ons. Daarom wordt jouw restaurantpagina meegenomen in diverse marketingactiviteiten (denk aan een post op social, nieuwsbrief vermeldingen, etc..). Hiermee kom jij onder de aandacht bij onze communityleden.

Liever direct zelf actie ondernemen? Deel dan jouw restaurantpagina binnen jouw eigen netwerk en/of breng jouw restaurant 30 dagen onder de aandacht van iedereen bij Munched met extra promotie.

 

Join the
Club!

Verspreid bekendheid voor jouw restaurant binnen de community!

Best eenvoudig toch, je restaurant op Munched?